Hopp til hovedinnholdet

KRISE-TV – lær mer om kriser av ekspertene!

image00005

Vi lanserer nå en helt ny «TV-kanal» på psykososialberedskap.no, KRISE-TV! Lær om spennende temaer knyttet til kriser, katastrofer og psykososial beredskap av fagpersoner. De deler tips, kunnskap og erfaringskompetanse med deg, slik at du blir bedre på krisehåndtering.

RVTS tror på å lære og inspireres av folk på film. Derfor har vi startet en egen «kanal» med filmer om krise, KRISE-TV! Psykososialberedskap.no skal tilby god, konkret informasjon og veiledning om kriser og katastrofer – til kommuner, kriseteam, spesialisthelsetjenesten og ulike former for hjelpepersonell og frivillige over hele landet.

Målet med kanalen er å informere, opplyse og inspirere – og vi tar gjerne imot innspill fra seerne. På KRISE-TV kan du ta kontakt via chat-ikonet nederst i høyre hjørne.

Episode 1: Krisekommunikasjon under en pandemi

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad er kjent og hedret som en av landets beste på krisekommunikasjon. Nakstad ble rikskjendis under koronapandemien, blant annet fordi han kommuniserte klart og tillitvekkende til hele Norge. I intervjuet gir Nakstad spesifikke, nyttige tips om hvordan man best mulig kommuniserer under en krise, i en samtale med spesialrådgiver Svein Arthur Kallevik fra RVTS Øst. Se intervjuet nå!

Nye episoder kommer

Vi skal blant annet besøke Statsministerens kontor for å snakke med kommunikasjonssjef Anne Kristin Hjukse, høre fra et panel om en fullskalaøvelse i Bergen kommune og besøke Gjerdrum kommune i etterkant av leirskredet. Meld deg på nyhetsbrevet for å få oppdatering!

Registrer bruker for å få tilgang

For å kunne se episodene i KRISE-TV, må du registrere en bruker eller være innlogget. Dette er enkelt og gratis, og nye innslag og oppdateringer fra nettstedet får du via vårt nyhetsbrev eller RVTS i sosiale medier.